Safari

 

Lewanika Likokomba, Safari i daglig tale, er en smuk og meget racetypisk tæve, med et skønt sind. Hun elsker hele familien og putter dagligt under dynen, først hos børnene og når mor går i seng, lister hun ind under hendes dyne.

Safari har endnu ikke nået så mange udstillinger, da Coronakrisen satte lidt en stopper, for en ellers planlagt udstillingsturné. Men har som hvalp fået Særdeles Lovende og igen som unghund Excellent og en BIM i klassen, hvilket vi er meget stolte af. Vi ser frem til at der bliver lukket op igen, så vi kan komme på nogle flere udstillinger.

Safari klarer udstillinger og træning så flot, på trods af, hun igennem en længere periode på et halvt år, var sat på Standby grundet et hvepsestik, der udviklede sig til byld og igen til en genstridig cyste, der til sidst måtte opereres bort. Det var en lang og sej tid, hvor hun dagligt måtte finde sig i forbindsskift, sårrensning, tømning af dræn og mange, mange, mange besøg hos dyrlægen. På trods af det, elsker hun stadig vores dyrlæge og springer hende glædeligt i møde, hver gang vi er der – no hard feelings! 🙂

Safari er den type hund, der tager dagen som den kommer. Hun er klar på det familien er klar til, om det er en rolig tur i skoven, en flydedag på sofaen, Canicross med mor, eller spor i skoven, så følger hun os og finder glæde i det vi gør sammen.

Køretur står dog ikke øverst på Safaris liste, men når mor er på arbejde, får hun nogle gange lov til at køre med og i sidste ende, synes hun egentlig det er rart at kunne komme med rundt og hilse på alle de søde mennesker, som mor besøger, da de altid kan finde lidt guf frem 🙂

Safari er en langbenet tæve med en højde på 67 cm.

Vægt: 32 kg.

Perfekt saksebid

Hun er røntgenfotograferet med følgende resultater:

HD: A

AA: 0

Undersøgt for følgende genetiske sygdomme:

Juvenile Myoclonic Epilepsy (JME) = Ikke bærer

Early Onset Adult Deafness (EOAD) = afventer svar fra laboratorium

Canine Degenerative Myelopati (DM) = Bærer

Hemophilia B (Factor IX) = Fri

D-locus D1 (dilution) = Ikke bærer

B-locus (brown, chocolate, liver(nose)) = Ikke bærer

 

Send til: micamwaloni@gmail.com